Emberölés kísérlet Kecskeméten

Rendőrség

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Bejelentés érkezett 2018. november 4-én 3 óra 11 perckor a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, amely szerint az egyik kecskeméti szórakozóhely előtt egy férfit megkéseltek.

A rendelkezésre álló adatok alapján a szórakozóhelyen több személy között konfliktus alakult ki, és a biztonsági őrök kivezettek az utcára egy férfit. Ezt követően több vendég, köztük egy 33 éves férfi is az utcára ment, ahol eddig tisztázatlan körülmények között nekitámadt a már utcán lévő ismeretlen személy, és közöttük dulakodás alakult ki. A férfi egy késsel megvágta a 33 éves sértett nyakát, és több további sérülést is ejtett rajta. Ezt követően beszállt az autójába, és elhajtott a helyszínről. A sértett az előzetes orvosi szakvélemény alapján életveszélyesen megsérült.

A rendőrök két órán belül egy kiskunfélegyházi ingatlanban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 48 éves olasz állampolgárt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes járásbíróság elrendelt.

A beszerzett orvosszakértői vélemény, valamint a tanúk vallomásai alapján, illetve a felvételeket értékelve a megyeszékhelyi nyomozók módosították a bűncselekmény minősítését.

Az emberölés bűntett kísérlet ügyében folytatott nyomozást a megyei vizsgálati osztály befejezte, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

 

Képünk illusztráció.