Kirángatta az autóból és összeverte volt barátnője új partnerét

Rendőrség
A gyanú szerint egy nyíradonyi férfi egy gépkocsiból kirángatta a sértettet, akit ököllel bántalmazott.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást I. Dáviddal szemben.

Egy Debrecen, Kishegyesi úton található gyorsétterem parkolójában 2016. május 18-án 14 óra körül egy férfi gépkocsijával megállt egy másik jármű mögött, majd kiszállt, odament az előtte álló autóhoz, amelynek ajtaját kinyitotta, megragadta a sofőr ruháját és kirántotta a gépkocsiból. A nyíradonyi férfi a felesége volt barátját többször ököllel megütötte, majd visszament gépkocsijához és a csomagtartóból elővett egy úgynevezett boxert, amivel tovább bántalmazta a férfit, amíg a földre nem esett. Ezt követően a támadó a földön fekvő férfit tovább rugdosta, majd visszaült a gépkocsijába és a helyszínről elhajtott. A sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, a 36 éves férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek, amely során azonosították a feltételezett elkövetőt, aki később önként megjelent a Debreceni Rendőrkapitányságon. A nyomozóknak I. Dávid elismerte a bűncselekmény elkövetését. A gyanú szerint a 24 éves férfi féltékenységből támadta meg a sértettet. Az eljárás jelenlegi szakaszában a gyanúsított szabadlábon védekezhet.