Debreceniek, frizbire fel!

Sport

Általános és középiskolás csapatok jelentkezését várják a debreceni frizbisek az első Diák Ultimate Bajnokság mérkőzéseire.

Egy hónapon át, szeptember közepétől október közepéig próbálhatják ki magukat a debreceni fiatalok az ultimate frizbi sportban. A debreceni korongosok azzal a nem titkolt szándékkal szervezik meg az egyedülálló tornát, hogy bővítsék a helyi utánpótlást.

A Debreceni Diák Ultimate Bajnokságra 5-6 fős általános és középiskolás csapatok jelentkezését várják, lányok és fiús vegyes csapattal is nevezhetnek. Minden csapatot egy tapasztalt instruktor segít majd. A mérkőzéseket a DEAC műfüves pályáján rendezik iskolaidő után, kedd és vasárnap délutánonként. A nevezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Minden induló csapat hivatalos ultimate frizbi korongot kap ajándékba, az első három helyezett pedig külön díjazásban részesül. A verseny jövő kedden indul.

Az érdeklődő fiatalok további információt találhatnak a tornáról és a frizbisportről a freebees.hu-n és aDebreceni Diák Ultimate Bajnokság Facebook felületén.