Ittasan lécet lopott a 24 éves bajai férfi

Rendőrség

A gyanú szerint a férfi idén július 11-én hajnalban egy buli végeztével sétált hazafelé barátaival, amikor ismeretlen okból agresszívvá vált. Először egy felújítás alatt álló templomba ment be, ahonnan kihozott egy lécet, amit szétvert az aszfalton. Ezután gondolt egyet, és megrugdosta a templom főbejáratát. Később közlekedési táblákat kezdett ütlegelni. Az utcán lévő virágládák is útban lehettek, mivel megpróbálta őket feldönteni, de nem sikerült, így kitépte belőlük a virágokat.

Ezután néhány széket szemelt ki: feltépte őket a helyükről, azonban szétdobálni már nem tudta azokat, mert le voltak láncolva, így itt sem járt sikerrel. Mérgében odament egy dolgozó közmunkáshoz, és felborította a kukáját a lombseprűjével együtt. A férfi közel 40.000 forintos kárt okozott az indokolatlan magatartásával.

A rendőrök elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit, aminek a segítségével hamar beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A bajai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit garázdaság vétsége miatt. Az ügy vizsgálatát befejezték a rendőrök, és az iratokat megküldték az illetékes ügyészség részére.