Téglási fiú törte ki a facsemetéket

Rendőrség
A hajdúhadházi rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 20 éves fiatalembert.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást S. József téglási lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. október 18-án a hajnali órákban egy ismeretlen férfi Hajdúhadházról sétált haza Téglás irányába, amikor az út mentén kitört több facsemetét. Az esetről történt bejelentést követően a járőrök adatgyűjtést végeztek az ismeretlen rongáló azonosítása és felkutatása érdekében.

20152210131028A beszerzett információk alapján a rendőrök látókörébe került a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves téglási lakos, akit 2015. október 20-án a 48-as számú főút és Panoráma út kereszteződésében igazoltattak és a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra előállítottak.

20152210131203

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nyomozóknak S. József a tettét nem tagadta, de megmagyarázni sem tudta. A megalapozott gyanú szerint a férfi séta közben összesen négy facsemetét tört ki. A gyanúsított az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.