Ököllel verte élettársa ajtaját

Rendőrség
A gyanúsított Debrecenben a volt élettársa házába akart bemenni, azonban a nő bezárkózott. A rendőrök magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint 2014. szeptember 7-én 18 órakor Debrecen, Virágméz utcában található egyik családi ház előtt megjelent T. Zsolt, aki be akart menni a volt élettársához. A nő nem engedte be a férfit és közölte vele, hogy inkább menjen el. T. Zsolt ezután átmászott a kerítésen, melynek láttán a 37 éves nő megijedt, beszaladt a házba és magára zárta az ajtót. A férfi valahogy be akart jutni a házba, ezért betörte az egyik ablaküveget, valamint az öklével ütni kezdte a bejárati ajtót. A megrémült asszony telefonon kért segítséget a rendőrségtől.

A bejelentést követően a járőrök rövid időn belül a helyszínre értek, ahol azt tapasztalták, hogy a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi még mindig az öklével veri az ajtót, ezért felszólították őt, hogy a cselekményét hagyja abba. A rendőrök a 38 éves helyi lakost elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

T. Zsolttal szemben a magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.