Tűzoltóautó

Teljes terjedelmében égett egy személygépjármű az M5-ös autópályán

Helyi hírek

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 6 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Teljes terjedelmében égett egy személygépjármű az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 123-as kilométernél, Petőfiszállás térségében, vasárnap reggel. Az eset során senki sem sérült meg. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat.

Két személygépjármű ütközött össze, vasárnap reggel M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Petőfiszállás térségében. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a gépjárművek áramtalanítását elvégezték, valamint az egyik gépjárművet levontatták az úttestről.Az eset során személysérülés nem történt.

Összeütközött két személyautó Kecskemét külterületén, a Hetényegyházi úton, vasárnap délután. A balesetben egy ember megsérült. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Egy személyautó árokba hajtott az 51 számú főút, Kalocsa és Dunapataj közötti szakaszán, vasárnap kora este. A balesetben két ember megsérült. A kalocsai hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították, majd átadták a helyszín a rendőrségnek.

Vasárnap öt esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez, egy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő bejutáshoz, valamint további egy esetben nagyméretű faág eltávolításához.