Felejthetetlen élményt kaptak a gyerekek a rendőrségtől

Helyi hírek Rendőrség
Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vezetőjének fejezte ki köszönetét a Zeleméry László Általános Iskola vezetője.

A hajdúböszörményi Zeleméry László Általános Iskola vezetője Dr. Dienes Imre r. alezredes kapitányságvezető részére levélben fejezte ki köszönetét azzal kapcsolatban, hogy a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság munkatársai egy iskolai rendezvényen betekintést engedtek a gyerekeknek az „igazi” rendőrök mindennapjaiba.

„Tisztelt Dr. Dienes Imre Kapitányság-vezető Úr!

Szeretném megköszönni, hogy a Zeleméry László Általános Iskola “Tök-nap” rendezvényén 2016. november 11-én a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság betekintést engedett tanulóinknak a rendőrség munkájába.

Azzal, hogy iskolánk udvarára egy rendőrautót hoztak, a gyermekek megtudhatták, hogyan szólaltatják meg annak szirénáját, és diákjaink beöltözhettek a kollégáik által használt védőfelszerelésbe, beleélhették magukat az “igazi” rendőrök szerepébe felejthetetlen élményt nyújtottak mindenki számára.

Külön szeretném kiemelni, hogy az élményhez nagyban hozzájárult a két rendőr személyisége, gyerekekkel való közvetlensége, türelme, mellyel a tanulóink kérdéseire válaszoltak és kéréseiket teljesítették.”