Marics Peti

Vele jöhetett össze Marics Peti

Bulvár

Nyílt titokként kering zenészkörökben, hogy Marics Peti és egy fiatal, csinos, barna hajú táncoslány egy párt alkotnak.

Egyre gyanúsabb, hogy az énekes valóban összeszűrte a levet valakivel és nem véletlenül volt Tóth Andi féltékeny, amely tulajdonságáról állította Marics Peti barátja, hogy ez okozta az egykori szerelmesek vesztét.

A Blikk megtudta, Marics Peti életében valóban megjelenhetett egy csinos lány, egy barna szépség. Ő és Marics Peti már régóta ismerik egymást, szerepelt is Manuel és a Valmar: Palvin/Hajnalokig című, tavaly nyáron forgatott klipjében. Ha valaki kíváncsi, ki lehet ez a lány, ezt a klipet nézegesse, ebben ugyanis látható ez a táncoslány is. (Furcsa egyébként a felvételt nézni, hiszen ezen még Marics Peti Tóth Andival romantikázik.)

Nem csak haverság van köztük, s hetekig titokban kellett tartani a kapcsolatukat

– árulta el a titokzatos lányról és Marics Petiről egy informátor a lapnak, aki elmondta, jó helyen tapogatózik az, aki azon képkockák között keresi a szerencsés lányt. Többet azonban nem akart mondani, mert szerinte nem véletlenül titkolóznak a fiatalok, nem akarják még felvállalni a kapcsolatukat. A Blikk megkérdezte Marics Petit is, ő ennyit mondott az ügyről:

Nem foglalt a szívem, és közölhetem, még úgy öt-tíz évig nem is lesz!