Zámbó Krisztián

Átrohant a kórház üvegajtaján Zámbó Krisztián

Bulvár

Zámbó Jimmy fiával 21 évvel ezelőtt történt ez az eset, amikor megtudta, hogy édesapja kórházban fekszik válságos állapotban.

Zámbó Krisztián A Király című sorozat díszbemutatóján mesélte el, hogy 21 évvel ezelőtt épp egy szilveszteri buliban volt, amikor az akkori “anyósa” szól neki, hogy kapcsolja be a tévét, mert édesapja válságos állapotban van.

Először rossz kórházba mentem, mert nem tudtam, hogy hol van apu

– idézte fel a történteket az RTL-nek Zámbó Krisztián a díszbemutatón, de folytatni már nem tudta, mert elérzékenyült.

A sorozatban az is benne van, hogy Zámbó Jimmy fia átrohan egy üvegablakon a kórházba érve. A sorozat rendezője, Kovács Dániel Richárd azt mesélte, ez a valóságban is így történt – írja a 24.hu. Több olyan jelenet is van a sorozatban, ami hűen követi az igazi eseményeket, amiért Zámbó Krisztián is nagyon hálás. Szerinte meglepően jól sikerült A Király és úgy gondolja, édesapja már nemcsak egy énekes, egy előadó, hanem egy mítosz is.

A sorozatban egyébként Zámbó Krisztián maga is szerepel, de nem önmagát alakítja. Őt Georgita Máté Dezső színész játsza, akiben a forgatások alatt teljesen megváltozott a családról alkotott képe, Krisztián karakterét pedig kifezetten megszerette.