Brooklyn Beckham feleségül vette Nicola Peltz színésznőt

Bulvár

David és Victoria Beckham legidősebb fia, a 23 éves fia Brooklyn Beckham és 27 éves Nicola Peltz színésző Palm Beachen összeházasodtak.


Nicola Peltz legismertebb filmjei a Transformers: A kihalás kora és Az utolsó léghajlító filmek voltak. Édesapja Nelson Peltz üzletember a Forbes magazin szerint az egyesült 432. leggazdagabb embere, vagyonát 1,7 milliárd dollárra becsülik. Többek között a Heinz, Cadbury, Kraft Foods, Ingersoll Rand, Wendy’s, DuPont, Mondelēz, PepsiCo társaságokban vannak érdekeltségei. Nelson Peltz kérésére házassági előszerződést kötöttek a házasság előtt.

Édesanyja Claudia Heffner egykori divatmodell, aki jelenleg üzletasszonyként dolgozik férje oldalán. Nicolának két édestestvére van, Brad, aki jégkorongozó volt, de már visszavonult, és William, aki szintén színész. A Peltz család zsidó vallású. Fontos számukra a vallás és a család. Nicolának és Will testvérének héberül és jiddisül van egy-egy „A család az első” tetoválása a bordájukon.

Nicola és testvére Will tetoválása.

David Beckham, Brooklyn édesapja többek között Manchester United és a Real Madrid futballsztárja volt. Az UNICEF jószolgálati nagyköveteként tevékenykedik, és gyermekkereskedelem ellen is gyakran felemeli szavát. Tulajdonosa annak az Inter Miami CF labdarúgócsapatnak, amelyik 2020-ban debütált az MLS-ben. Édesanyja lánykori nevén Victoria Adams, egykor a Spice Girls lányegyüttes tagja volt. Jelenleg könyveket ír, és a férje oldalán karitatív tevékenységet folytat.

Az esküvőt az év legdrágább esküvőjeként harangozták be, a Sky News szerint 3,6 millió dollárba kerülhetett ceremónia. Az esküvőt hagyományos zsidó szertartás szerint tartották. Nicola Valentino ruhában mondta ki az igent 300 vendég előtt. Az esküvőn olyan hírességek vettek részt, mint Serena Williams, Gordon Ramsay és Eva Longoria.