Siófokon is győzelemre készül a Loki, első pontjait igyekszik begyűjteni a DEAC

Sport

Siófokon vendégszerepel az NB II-es szezont két győzelemmel kezdő DVSC, a DEAC a Nagyerdei Stadionban a Doroggal mérkőzik. Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője úgy véli, egy jó rajt mindig sokat számít egy csapatnál, de nem szabad azt hinni, hogy minden rendben van, hisz még 36 nagyon fontos mérkőzés hátra van.

Elsőként a Siófok vendégeként lépünk pályára, biztos vagyok benne, hogy nehéz kilencven perc vár ránk. Nem szabad abból kiindulni, hogy a Balaton-parti együttes mind a két összecsapásán vereséget szenvedett, mert hazai pályán rendkívül veszélyes tud lenni. Nem lesz könnyű dolgunk, de természetesen azon leszünk, hogy minél jobb eredményt érjünk el Siófokon is. Örülünk, hogy ilyen szép számú szurkolósereg buzdít minket a találkozókon, természetesen ez sokat jelent a csapatnak

– idézi a klub honlapja Kondást.

Balogh Pál, a DEAC vezetőedzője ezt nyilatkozta a Dorog elleni mérkőzés előtt:

Történtek változások a keretükben a nyáron, de a filozófiájuk nem módosult. Az MTK-val kooperációs szerződést kötöttek, amiből profitálhatnak. Vetélytársunk felfogása alapvetően a stabil védekezésen alapszik, emellett gyors ellentámadásokkal igyekszik veszélyt okozni. Hogy milyen reményekkel várjuk a találkozót? Szeretnénk megkezdeni a pontok gyűjtögetését, ennek fényében csak a győzelemben gondolkodunk. A siker érdekében főleg a támadójátékban kell javulnunk. A Soroksár elleni idénynyitón láttam biztató dolgokat, ám a DVSC ellen gyermeteg hibákat vétettünk. Papp Ferenc sérüléssel bajlódik, rajta kívül szerencsére mindenki bevethető”.

Az NB II vasárnapi menetrendje:

Soroksár SC-Nyíregyháza Spartacus FC 17.30
DEAC-Dorogi FC 17.30
BFC Siófok-Debreceni VSC 17.45
Kaposvári Rákóczi FC-Kolorcity Kazincbarcika 19.00
FC Ajka-Békéscsaba 1912 Előre 19.00
Vasas FC-Aqvital FC Csákvár 19.00
Szeged-Csanád Grosics – Szentlőrinc 19.00
Gyirmót FC Győr-Szombathelyi Haladás 19.00
Szolnoki MÁV FC-Budaörs 19.00

Szombaton játszották:

Pécsi MFC-WKW ETO FC Győr 2-2 (1-2)