Szépségversenyt hirdetett a DVSC

Sport

A DVSC Futballszervező Zrt. ismét meghirdeti szépségversenyét, amelyre olyan 16-35 év közötti hölgyek nevezhetnek, akik elfogadják a versenyszabályzatot, és 2017. szeptember 27-ig betöltötték a 16. életévüket.

A versenyre való jelentkezéskor mindenkinek 1 db fényképet kell mellékelnie elérhetőségeivel. A fotó lehetőleg tanúskodjon arról, hogy beküldője kötődik a Lokihoz, például DVSC-mezben, sállal, vagy a stadionban van megörökítve.
A jelentkezők a dvscfoci@dvsc.hu email-címre küldjék el fotóval ellátott nevezésüket! A szervező fenntartja a jogot a jelentkezés visszautasítására, amelyről a versenyzőt hivatalosan tájékoztatja, a jelentkezéstől számított 48 órán belül.
Nevezési díj: NINCS.
Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 27. – október 25. között.
Csak a nevezési határidő lejárta előtt benyújtott, személyes adatokkal (név, születési idő, telefonszám), fotómelléklettel ellátott e-maileket fogadjuk el.
Szavazás: 2017. október 26. – november 5. (A DVSC hivatalos Facebook-oldalán)
Döntő: 2017. november 9. /Red&White/ – a 7 legtöbb szavazatot (lájkot) kapó hölgy, és a zsűri által kiválasztott további 3 hölgy részvételével. Az így kialakult 10 döntős közül a végső győztesről a zsűri, azaz a DVSC játékosai döntenek.
Hivatalos megkoronázás: 2017. november 18-án, a DVSC-Videoton bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.
Díjazás: A Loki Szépe DVSC VIP-bérletet /170.000 Ft értékben/, portfólió fotózást /80.000 Ft értékben/, egy egyéves Corpuss Fitness bérletet, Grand Casino ajándékcsomagot, valamint egy kétszemélyes hajdúszoboszlói wellness hétvégét nyer.

Az első három helyezett további értékes ajándékokkal gazdagodik.

A Loki Szépe szépségverseny részleteiről érdeklődni a dvscfoci@dvsc.hu e-mail címen vagy a 06-20-509-1172 mobiltelefonszámon lehetséges.

dvsc.hu