NB III: vereség a Kazincbarcikától

Sport
Nem várt könnyű összecsapás a DVSC-DEAC-ra, ugyanis az éllovas Kazincbarcika vendégeként lépett pályára az NB III Keleti csoportjának 29. fordulójában.

A találkozó első félidejében Kóródi Nándor rövid időn belül két sárga lapot is kapott, így a 39. percben megfogyatkozott a Gyarmati András vezette kis Loki. Együttesünket nem törte meg a kiállítás, négy perccel később Bíró Péter góljával megszereztük a vezetést.
A második játékrészben gyorsan jött a hazaiak egyenlítése, az 59. percben Molnár Máté talált be. Nem kellett sokat várni a Kazincbarcika újabb találatára, a 63. percben Farkas János tizenegyesgóljával már a sárga-kékeknél volt az előny. A végeredményt a 73. percben állította be Süttő Attila, aki 10 méterről gurított a kapuba.
 
NB III Keleti csoport 29. forduló
Kazincbarcika – DVSC-DEAC 3–1 (0-1)
 
Kazincbarcika, Pete András Stadion. Vezette: Kovács I.
Kazincbarcika: Somodi – Constantinescu (Bene, 77.), Kardos, Farkas, Sigér – Engel (Faggyas, 58.), Burics, Süttő, Belényesi – Fekete, Molnár (Szemere, 74.)
DVSC: Kelava – Nagy Z., Szilvási, Koval, Barna – Nagy K., Szekulics (Tonhaizer, 86.), Vincze – Bíró (Tóth M., 60.), Kóródi, Kerekes (Nikitscher, 65.)
Gól: 0-1 Bíró (43.), 1-1 Molnár (59.), 2-1 Farkas (63.), 3-1 Süttő (73.)
Kiállítva: Kóródi (39.)
dvsc.hu