Pénteken kezdődik a jegyárusítás a magyar-svéd meccsre

Sport

Péntektől lehet belépőt váltani a magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó, november 15-i mérkőzésére, amelyen a svédeket fogadja.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a Szurkolói Klub tagjai, a szurkolói kártyával rendelkezők és a kártya nélkül vásárlók számára egyformán péntektől lesznek elérhetőek a jegyek.

“A belépők ára éppen fele a tétmérkőzésekre érvényes jegyáraknak, elhelyezkedéstől függően 2000, 3000, 4500, 6000 és 7500 forintért lehet megvásárolni a jegyeket. A vb-selejtezőkön bevezetett kedvezmények erre a mérkőzésre is érvényesek, vagyis a Szurkolói Klub tagjai 15-25 százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá a belépőkhöz” – olvasható a cikkben.

Szurkolói kártya nélkül kizárólag személyesen lehet jegyet vásárolni, továbbá csakis saját részre a személyazonosságot igazoló dokumentum bemutatása mellett. Erre Budapesten a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express BOK (Syma)-csarnokban található irodáiban, valamint a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein van lehetőség.

Külföldi állampolgárok – kivéve a svéd szurkolókat – utalványt vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, amelyet a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre útlevelük ellenőrzése után. A svédek a Ticket Express budapesti irodáiban válthatnak jegyet.

A magyar válogatott két nappal utolsó idei vb-selejtezője, az Andorra elleni mérkőzés után találkozik a svédekkel a Groupama Arénában. A találkozó nemcsak a felkészülést és a fiatalok kipróbálását szolgálja, ugyanis ezen az összecsapáson játszik utoljára a nemzeti csapatban Király Gábor és Juhász Roland, valamint búcsúzik el a válogatottól Hajnal Tamás és Vanczák Vilmos.