Idős nőt fosztott ki

Rendőrség
A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a 39 éves tetétleni férfit, aki a megalapozott gyanú szerint eltulajdonította a 85 éves sértett mobiltelefonját.

Egy idős néni tett bejelentést a rendőrségre 2016. július 7-én 7 óra 59 perckor arról, hogy előző nap este tetétleni otthonában Cs. Ernő helyi lakos meglátogatta őt, majd másnap észrevette, hogy az ágya mellől a mobiltelefonja eltűnt. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy a 39 éves férfi előző este a 85 éves sértett házában tartózkodott, majd kihasználta az ágyban fekvő idős néni figyelmetlenségét és eltulajdonította az éjjeli szekrényről a mobiltelefonját. A rendőrök Cs. Ernőt otthonában elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Püspökladányi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a tetétleni férfit gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A helyi lakos beismerő vallomást tett. Az eltulajdonított mobiltelefont a rendőrök a férfinál tartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.