Kozmetikai cikkeket loptak Debrecenben

Rendőrség

Lopás miatt köröznek ismeretlen tetteseket. Az elkövetőkről felvétel készült.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 25-én két férfi és két nő egy Debrecen, Kishatár utcai üzletből kozmetikai cikkeket tulajdonítottak el.

Az egyik nő molett, fekete hosszú hajú, a bűncselekmény elkövetésének idején hosszú kék színű farmernadrágot és szürke pólót viselt. A másik nő normál testalkatú, hosszú vörös hajú, fehér színű csipkés hosszú ujjú felsőt és fekete színű nadrágot viselt. Az egyik férfi normál testalkatú, rövid sötét barna hajú, kék és sárga kockás hosszú ujjú inget, valamint mustársárga színű térdnadrágot viselt. A másik férfi szintén normál testalkatú, sötét barna színű rövid hajú, szemüveges, hosszú kék színű farmernadrágot és fehér, szürke, valamint kék színű galléros pólót viselt.

Az elkövetőkről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

4._tarselkoveto_3._elkoveto_2._tarselkoveto 3._elkoveto 3._elkoveto_2._tarselkoveto 4._tars_elkoveto

3._ferfi_elkoveto_4._tarselkoveto