Lottósorsolás, szerencsejáték

Mindenkit regisztrálni fognak, aki a Szerencsejáték Zrt. – nél játszik

Ország

A Szerencsejáték Zrt. az utolsó negyedévben tervezi bevezetni a játékosok azonosítását szolgáló játékoskártyát, amelynek használatával a cég szerint nőni fog a játékosok biztonsága.

A Szerencsejáték Zrt. (SZ Zrt.) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében hangsúlyozta: a játékoskártya kiváltása teljesen önkéntes, valamint díjmentes. A hagyományos földi hálózatban egyetlen terméknél sem lesz kötelező a használata.

A közlemény szerint a kártya elsősorban a hagyományos hálózatban játszó játékosok számára nyújt kényelmi szolgáltatásokat. Lehetővé teszi egyebek között kedvenc lottószámaik megjegyzését, az automatikus nyereményértesítést, sőt a nyereménykiutalást is. A játékosok biztonságát szolgálja, hogy esetlegesen elveszett nyertes szelvényeik után járó nyereményüket kártya nélkül más nem veheti át.

A játékoskártya segítségével a kártyabirtokosok egyedi akciókban, promóciókban is részt vehetnek – tették hozzá.

Megjegyezték: a szolgáltatás a Szerencsejáték Zrt. felelős szervezési tevékenységét is támogatja, mivel a kártya úgynevezett önkorlátozási funkcióval rendelkezik majd.

A kártya először a Szerencsejáték Zrt. saját lottózóiban és kiemelt partnereinél lesz elérhető, és egy papír alapú regisztrációs űrlap kitöltése után kapják meg a játékosok, akik rögtön használhatják is azt szelvényeik feladásakor – közölte az SZ Zrt.