Halálos baleset történt Kiskunmajsa közelében

Helyi hírek Ország

Két ember meghalt és többen megsérültek, amikor felborult egy migránsokat szállító, francia rendszámú személyautó az 5409-es számú úton, Kiskunmajsa térségében – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtök hajnalban a police.hu-n.

A beszámoló szerint a rendőrök igazoltatni akarták a sofőrt, aki azonban nem állt meg, hanem továbbhajtott, az út 1800-as méterénél pedig egy kanyarban elvesztette az uralmát a kocsi felett, ami kisodródott, nekicsapódott egy fának, végül felborult.

A baleset következtében ketten a helyszínen életüket vesztették, hatan pedig megsérültek. Az elsődleges adatok alapján az autót egy embercsempész vezette, aki illegális migránsokat szállított.

A helyszínelés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, kerülni a környező földutak igénybevételével lehet – tudatta a rendőrség.

(MTI)

Kezdőkép: Felborult személygépkocsi az 5409-es számú úton, Kiskunmajsa térségében 2023. október 12-én. A baleset következtében a migránsokat szállító, francia rendszámú autóban két ember meghalt. MTI/Donka Ferenc