Gattyán György választás 2022

Ötvenmillió forintot loptak el Gattyán Györgytől

Bulvár

Internetes csalók fértek hozzá Gattyán György milliárdos üzletember bankszámlájához.

A Blikk úgy tudja, a rendőrség több személy ellen is eljárást folytat, miután azok sikeresen megcsapolták az üzletember bankkártyáján lévő összeget, mintegy 50 millió forinttal károsítva meg őt. A csalók egy internetes vásárlás során juthattak hozzá Gattyán György, Magyarország negyedik leggazdagabb emberének az adataihoz.

Az egyik munkatársa rendelt interneten eszközöket, pipereholmikat, a számla kiegyenlítésekor pedig a főnöke kártyájának adatait használta. A hölgynek felhatalmazása volt az adatok megadására, így a jelek szerint őt nem terheli felelősség

– nyilatkozta a lapnak egy informátor. Miután rájöttek, hogy a vásárlás után 50 millió forintot emeltek le Gattyán bankszámlájáról, feljelentést tettek a rendőrségen. A nyomozás a hírek szerint eredményes, úgy tudni, egy bűnszervezet áll a lopás mögött, melynek több tagját is azonosították már, van, akiket őrizetbe is vettek.

Gattyán György az ország negyedik leggazdagabb embere, vagyonát 366 milliárd forintra becsülik. A pénz azonban nem elégítette ki, Megoldás Mozgalom nevű pártjával két évvel ezelőtt kormányváltásra készült, de a tervei nem váltak be, támogatottságuk a 2022-es választásokon még az 1%-ot sem érte el.

Gattyán György eljött Debrecenbe, hogy “fölmérje, mi a helyzet”