Schobert Norbi

Döntött a bíróság a Béres Alexandra-Schobert Norbert ügyben

Bulvár

Király Dávid Izmael tavaly nyáron azt állította, a Schobert családot lejárató “A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook-oldal mögött Béres Alexandra és férje áll.

Béres Alexandra már akkor elmondta, nincs titkolnivalója és kijelentette, jogi úton szeretné rendezni a botrányos ügyet. A jelek szerint így is történt, valóban bíróság döntött arról, kinek van igaza.

A Blikk vette észre, hogy Béres Alexandra a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy pert nyert Király Dávid Izmael ellen, aki korábban azt állította, bizonyítékai vannak arra vonatkozóan, hogy a fitneszedző áll a Schobert Norbertet és családját évek óta rágalmazó Facebook-oldal mögött.

A bíróság az ítélet indokolásában kitért arra is, hogy a vádlott semmilyen bizonyítékot nem mutatott be, ilyet a bíróság többszöri felhívására sem csatolt. A bíróság a vádlottat három rendbeli, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében mondta ki bűnösnek, ezért 120 óra közérdekű munkára ítélte. Az ítéletet a vádlott is tudomásul vette, így az jogerős

– írta közösségi oldalán Béres Alexandra.

Király Dávid Izmael azonban továbbra is úgy véli, neki volt igaza, sajnos azonban szerinte több hiba is történt az eljárás során, neki például ügyvédje sem volt. Schobert Norbi azt nem érti, miért mondja a bíróság, hogy nem volt bizonyíték, hiszen volt.

Furcsállom, hogy a bizonyítékok hiányára hivatkozott a bíróság, hiszen én is láttam ezeket az iratokat, illetve Dávid is azt mondta, benyújtotta őket

– nyilatkozta Schobert Norbert, aki nagyon sajnálja Király Dávid Izmaelt, mert ő csak az igazságot szerette volna kideríteni. Az őket bántó közösségi oldal már tíz éve működhethet tovább rendületlenül.