Lagzi Lajcsi

Hatalmas bulit csapott a súlyos beteg Lagzi Lajcsi

Bulvár

Galambos Lajosnak egyelőre nem kell börtönbe mennie életveszélyes állapota miatt. Bulizni viszont úgy tűnik, tud.

A mulatós zenésznek február 15-én kellett volna megkezdenie 3 év 6 hónapos börtönbüntetését, de bevonulás helyett a Vértesben “kirándult”. Hamar kiderült, azért nem jelent meg a börtön kapujánál, mert halasztást kértek gyógyíthatatlan betegsége miatt. Lajcsi elmondta, inkább menne börtönbe, mintsem élete végéig súlyos betegségével küzdjön, ami megkeseríti a mindennapjait.

Bulizni azonban úgy tűnik, nagy betegen is tud a zenész. Február 18-án, szombaton közel egy órás koncertet adott az alföldi Biczó csárdában – tudta meg a Blikk Rúzs. A csárdában közel háromszáz vendég előtt lépett fel Lagzi Lajcsi, énekelt és trombitált.

Óriási bulit csinált, szerencsére egyáltalán nem látszott Lajcsin, hogy beteg

– mesélte a lapnak Katalin, aki a zenésszel mulatta végig az éjszakát. Katalin szerint több mint egy órát énekelt a tüdőbeteg Galambos Lajos, aki fellépésével megkoronázta a rendezvényt. Lajcsi azt is elárulta nekik, nem ez volt az egyetlen fellépése, mindenhol ott lesz, nagyon készül a március 11-i tatabányai koncertjére is, amire már akkor elkezdték árulni a jegyeket, amikor még mindenki úgy tudta, február közepén börtönbe vonul.