Válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Megtörte a csendet Kucsera Gábor

Bulvár

Sportmúltjának köszönhetően a volt olimpikon nem omlik össze az őt mostanában érő támadások miatt.

Amióta felröppent Kucsera Gábor és Tápai Szabina válásának híre, sorra derülnek ki a sportoló nőügyei. A legfrissebb hírek szerint Szabinánál a férjéről és a Sydney van den Bosch-ról szóló pletykák verték ki végleg a biztosítékot, emiatt döntött úgy, hogy kitálal és kiadja az útját a férjének, akinek korábbi szeretői felett még szemet tudott hunyni.

Azóta Kucsera Gábor kénytelen elviselni a sorozatos támadásokat. Ő egészen ideáig mélyen hallgatott, most viszont megtörte a csendet. A Retro Rádió Sztársáv című műsorában beszélt először a magánéleti válságáról – írja a Bors. Kucsera Gábor Dj Dominique-nek árulta el, hogy őt is nagyon megviseli a helyzet, ami felesége és közte, valamint a médiában kialakult. Ezt szerette volna elkerülni, de nem sikerült, mindenféle platformon keringenek róla a pletykák. Ő azonban nagy küzdőnek tartja magát, akinek a háta mindent elbír.

Lehet engem köpdösni, meg pocskondiázni, én ezt elbírom, ezt a sportból hoztam. Össze tudom rakni az agyam egy pillanat alatt. Egy sportolónak 24 órája van feldolgozni a kudarcot, utána menni kell tovább

– mondta Kucsera Gábor, akit ez a mostani helyzetét is így próbálja megélni, hiába jutott a magánélete válságba, igyekszik nem csüggedni, hanem előre tekinteni.