Celine Dion

Belebetegedett férje halálába Celine Dion

Bulvár

Az énekesnő súlyos betegsége miatt elhalasztotta fellépéseit, de a hírek szerint lehet, hogy már soha nem állhat színpadra.

Egymillióból egy embert érint az az izomgörcsszindróma, amivel Celine Dion küzd. Betegségéről nemrég könnyek között beszélt videójában, melyből az is kiderült, 2023-as európai turnéját is el kell halasztani, így a budapesti koncertjét is áttették 2024-re. Már ha akkor képes lesz színpadra állni.

A Page Six-nek egy barátja azt nyilatkozta, talán soha többé nem tud majd fellépni – írja a Bors. Az énekesnő betegsége nem újkeletű, ismerősei szerint állapota férje halála után kezdett el romlani, hat évvel ezelőtt. Celine Dion nemcsak lelkileg, de testileg is belebetegedett a kanadai énekes, René Angélil halálába.

Celine és René kapcsolata olyan volt, mint a mesékben. Az énekesnő mindössze 12 éves volt, amikor a férfi felfigyelt a tehetségére. A menedzsere lett, minden pénzét arra költötte, hogy Celine első albumát finanszírozni tudja. A közös munkából szerelem lett, amit Celine Dion 18 éves korában vállaltak fel. 8 évvel később házasodtak össze, három fiuk született.

René Angélil torkában 1999-ben találtak daganatot, de akkor meggyógyult a betegségből. 2013 után azonban ez már nem sikerült neki. Az énekesnő a karrierjét is a háttérbe szorította, hogy férje mellett lehessen, aki végül 3 évvel később, 2016-ban hunyt el.