Kulcsár Edina

Kulcsár Edina levideózta, hogy bizonyítsa: a Gucciban vásárolnak

Bulvár

A szépségkirálynő szerette volna eloszlatni azokat a híreszteléseket, melyek szerint kamu cuccokban járnak.

Kulcsár Edina “Kérdezz-felelek!” játékából mindig izgalmas információkat lehet megtudni. Edina mindig készségesen és őszintén válaszol követői kérdéseire közösségi oldalán, így például azt is elmondta, sokkal fáradékonyabb és érzékenyebb ezalatt a terhessége alatt, mint a korábbiaknál, de a szüléstől egyáltalán nem fél. Kislányuk nevét továbbra sem árulja el, de az biztos, hogy nagyon különleges lesz.

Azt is megkérdezték tőle, hogy miért öltözik “fiúsan”, “miért kell ennyire átvenni a roma stílust?” A kérdés első részére azt válaszolta az influenszer, hogy általában lazább ruhadarabokat, vagyis farmert, pólót, melegítőt és utcai cipőt visel, mert neki ez tetszik, és sokszor ez is kényelmes neki kismamaként – írja a szeretlekmagyarorszag.hu. A kérdés második felével nem igazán tudott mit kezdeni.

Átvettem a roma stílust? Szerintem ha így lenne, akkor sem lenne ezzel probléma, hiszen a párom az, de gondolom leginkább arra gondolsz, hogy márkásabb ruhákat lehet rajtam látni. Nem gondolom, hogy ez egyenértékű a roma stílussal, de ha igen? Örüljünk neki, hogy megtehetik. Ja és akkor a külföldi hírességek mind azok? És ha már itt tartunk… Hallottam, hogy a méltán híres Redditen az a hír járja, hogy a Józsefvárosi piacon vásároljuk a cuccainkat, és nem is eredetiek. Hogy eloszlassam ezt a kételyt, miszerint kamuk a cuccaink, blokkokat kellene mutatnom? Imádom, hogy emberek képesek ilyenekkel foglalkozni

– írta Edina. Blokkot ugyan nem, videókat azonban megosztott Insta-sztorijában, ahol azt mutatja meg, hogyan vásárolgatnak a Gucciban G.w.M-mel közösen. Edina mindkét videóján a rapper látható, az egyiken, ahogy az üzletben sétál, a másikon pedig ahogy egy ajándékot bont ki, amit az üzlettől kaptak.

Kulcsár Edina és G.w.M a Gucciban