Béres Anett

Béres Anett: “már a fájdalommal is megbarátkoztam”

Bulvár

Bár egyre jobban van a ValóVilág egykori játékosa, Béres Anett, aki egy teaszeánsz után szenvedett borzasztó balesetet a nyáron, a teljes felépülése azonban még messze van.

Anett a szörnyű baleset után a kórházból édesanyjához költözött haza, ő segíti őt a gyógyulásban, na és a kiskutyájuk, Giovanni is.

A kutyus a sérült lábamat puszilgatja, mindig odafekszik, elhatározta, hogy meggyógyít

– mesélte Anett a Hot! magazinnak. Anett elérkezett a gyógyulás első mérföldkövéhez: a napokban vették ki a csavarokat a jobb lábából, ezért most újra mankóra szorul néhány hétig, de a rehabilitációnak köszönhetően gyorsan javul az állapota – írja a Bors.

Jobban fájt, mint ahogy számítottam rá, de már a fájdalommal is megbarátkoztam, ahogy a gerincemet tartó csavarokkal is, ha azok nem lennének, nem tudnék járni. A balesetem megtanított arra, hogy semmire sem szabad rágörcsölni. Minden úgy lesz, ahogy lennie kell

– véli Anett, hiszen amikor ott feküdt tehetetlenül, eleinte imádkozott, majd kétségbeesetten kiabált, a végén azonban feladta, és ezután érkezett meg hozzá a segítség. A majdnem tragikus véget ért teaszeánszra azért ment el Anett, mert azt hitte, ott sikerül rendeznie 5 éve tartó párkapcsolati nehézségeit.

Egy amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban volt együtt 5 évig egy férfivel, és nem volt olyan erős, hogy kiszálljon belőle, amit már most nagyon bán. Ami a szeánsz után történt vele, egy óriási jel a számára. A történtek hatására zárta le a kapcsolatot, ami egy igazi nagy szerelem volt a részéről, még a férfi nevét is a csuklójára tetováltatta, amit most szintén fájdalmasan próbál eltávolítani.