Berki Krisztián szomszédai elmondták: Mazsi többször is üvöltözve fenyegette a férjét

Bulvár

Megdöbbentő dolgokat árultak el Berki Krisztián egykori szomszédai: ajtócsapkodásról, üvöltözésről, dulakodásról beszélnek, és olyan is volt, hogy Mazsi rendőrt hívott férjére.

Berki Krisztián édesanyja úgy látja, Mazsi tönkretette fia életét és szerinte ahogy ő viselkedett, hozzájárult fia tragikus halálához. Most kitáltak a szomszédok is, borzasztó dolgokat meséltek az egykori házasok mindennapjairól.

Egy neve elhallgatását kérő szomszéd szerint Krisztián házassága a tragédia előtt erősen megromlott, Mazsit csak ritkán látták és hallották, olyankor viszont tőle zengett a társasház – írja a Blikk.

Az alapján, amit Krisztiánból láttunk, mindig kedves, előzékeny és nyugodt volt. Amikor a felesége megjelent, akkor viszont dulakodás, üvöltözés és borzalmas ajtócsapkodás hallatszott ki a házból. Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől

– árulta el a szomszéd, aki szerint Mazsi utoljára Berki halála előtt két nappal járt a házban, akkor az hallatszott ki a lakásukból, hogy börtönnel fenyegette őt. Ezután nem sokkal Mazsi rendőröket is hívott a lakáshoz, de végül nélküle távoztak. Fotó is készült arról, ahogy Mazsi a rendőrökkel beszélget.

Egy másik lakó szerint Mazsi egyszer sem moderálta magát, magából kikelve, mocskos dolgokat üvöltözve fenyegette Berkit. Nem zavarta, hogy az egész ház zeng.

A halála előtti este Berki az erkélyen panaszkodott valakinek, hogy Mazsi ráhívta a rendőröket. Sírt. Szerintem nagyon megviselte, ahogy a felesége bánt vele

– mondta egy másik szomszéd.

A Blikk megtudta, 2022. május 3-án délután valóban jártak rendőrök a házban egy nő bejelentése miatt, aki azt állította, a férje megragadta a karját és megrángatta őt. A férfi szerint ő nem nyúlt a feleségéhez. Az üggyel végül Berki Krisztián halála után nem foglalkoztak, mert már nem volt értelme.