Vastag Csaba

Esküvőről nem, gyerekvállalásról már beszélget Vastag Csaba és menyasszonya

Bulvár

Az énekes két héttel ezelőtt jegyezte el fiatal kedvesét, akivel már a gyerekvállalásról is beszéltek. Hogy az esküvőjük mikor lesz, az még nem került szóba.

Lenyűgöző, álomszerű körülmények között kérte meg Evelin kezét Vastag Csaba, épp a lány 25. születésnapján. Egyelőre nagyon élvezik, hogy “menyasszonyomnak” és “vőlegényemnek” szólíthatják egymást, nem is szeretnék elkapkodni az esküvőt.

Ellenben a gyerekvállalás szóba került, Vastag kifejezetten családcentrikusnak vallja magát – írja a 24.hu az énekes Tények Plusznak adott interjúja alapján.

Volt egy olyan időszak, amikor kisgyerekeket láttam, akkor sírnom kellett, és ezt nem tudtam, hova rakni magamban. Nyilván nem szomorúságomban, inkább azért, mert úgy éreztem, hogy az életemből ez hiányzik és talán sose lesz a munkámból adódóan

– nyilatkozta az énekes, aki időközben azon kapta magát, hogy mégiscsak egy családcentrikus, egy kapcsolatorientált és többnyire a gyerekekre fókuszáló jövő kialakításán dolgozik. Bár ő és Evelin még csak néhány hónapja alkotnak egy párt, mindketten úgy érzik, együtt akarják leélni az életüket.