Nagy Alekosz

Alekosz csúnyán beszólt Joshi Bharatnak

Bulvár

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Joshi Bharat teljesen visszavonult. Most azonban kiderült, mégis visszatérne a televíziózáshoz. Alekosz nem érti, miért.

Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven belül szeretne visszatérni a televízióba, mivel úgy érzi, még vannak olyan értékek, amiket átadhatna a nézőknek – írja a Blikk.

Nagy Alekosz nem érti, milyen értéket tudna Joshi átadni, és azt sem, miért akar visszatérni. Szerinte ha egyszer már visszavonult, maradjon is ott.

Most vissza akar térni?! Minek tér vissza? Ne térjen vissza! Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot? Hogyan kell milliárdos öregasszonyokkal összejönni a pénzért és a befolyásért? Aztán fűalatt kuncsorogni vissza a családhoz? Hát miféle értékek ezek kérem szépen!

– fogalmazta meg véleményét a ValóVilág negyedik részének győztese, Alekosz, aki szerint minden férfi annyit ér, amilyen nők akarják azt. Szerint Joshi Bharat-ot, “a botránycelebet már semmiféle nő nem akarja”.

A felesége kidobta, a szeretője elhagyta. Hát miféle gigoló ez?!

– teszi fel a kérdést Alekosz, akinek nem igazán érthető a kirohanása. Korábban jó viszonyt ápolt Joshival, még a műsorában is megfordult, ahol őszintén beszélt neki a magénéletéről.