Megjelent az első fotó Kasza Tibiék második gyermekéről

Bulvár

Néhány nappal ezelőtt született meg Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai Andrea második gyermeke. Posztoltak is már a piciről, de persze semmi nem látszik belőle.

A szülők nagyon büszkék az újszülött Liza Pannára, de nagyobbik kislányukra, Lora Bellára is. Hogy miért, arról Manker mesélt követőinek.

Annyira büszke vagyok. Lora Bella pénteken úgy jött haza az oviban ajándékba kapott lufijaival, hogy a sajátja mellé a kistesójának is kért rá matricát. Ma pedig a saját kis maciját, amit mindenhova visz magával és nem győztem pót macit szerezni neki, odaadta magától, hogy neki is legyen nyugi macija

– kezdte posztját a büszke édesanya, aki nagyon aggódott, mit fog hozzá szólni a nagyobbik lányuk, ha már nem a pocakjában lesz a kistesó és felborulnak a napok, de a nagylánya olyan önzetlen, tiszta szeretettel fogadta a húgát, amitől jobbat kívánni sem tudott volna Kasza Tibor felesége.

Andrea, becenevén Manker posztjában férjének is megköszönte, hogy ilyen példás édesapa és azt kívánja, mindig maradjon ilyen összetartó és szeretettel teli a családjuk, mint most.

A posztot és az első fotót a piciről itt lehet megnézni.