Bodrogi Gyula 24 órás felügyeletet kapott

Bulvár

A Nemzet Színésze nemrégiben kétszer is kórházba került. Már jobban van, otthonában lábadozik, de 24 órás felügyelet alatt áll.

Párja, Angéla vigyázza éjjel-nappal, mindent elkövet a gyógyulása érdekében. Bodrogi Gyula májusban került az intenzív osztályra, de néhány nap után hazaengedték. A Borsnak mesélte el, hogy érzi most magát. Sokat pihen, olvas, tévézik, és próbál egyre többet sétálni, kicsit tréningezni, és egy masszőr is jár hozzá, ami elmondása szerint különösen jót tesz neki. És persze a párja gondoskodása is.

Angéla mindent elkövet a gyógyulásom érdekében, lesi a kívánságaimat. Semmit sem szabad erőltetni, hiszen azt kell tudni, hogy 1934-ben születtem. Ha valaki elkezd számolni, akkor tudja, hogy elmúltam ötven éves is. És ha a Jóisten segít, ameddig csak lehet, addig csinálom a dolgom

– mondta a humorát megőrizve Bodrogi Gyula, aki folyamatos ellenőrzés alatt áll és egyelőre csak bottal tud járni. Egy CT-vizsgálatra vár még, hogy kiderüljön, mitől vannak fájdalmai, mert járás közben a csípője sajog.

Bodrogi Gyuláért nagyon sokan aggódtak, amiért nagyon hálás. Úgy érzi, gyógyulása 90%-át annak a szeretetnek köszönheti, ami körbevette.

Mérhetetlen öröm számomra, hogy sokan szeretnek és tisztelnek, hogy egy ilyen rossz helyzetben minden létező platformon érdeklődnek a hogylétem felől. Ezért érdemes volt megszületni és élni!

– mondta a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész.