Majka

Ismét koronavírusos Majka

Bulvár

Majka ismét elkapta a koronavírust, közösségi oldalán osztotta meg a rossz hírt, hogy pozitív tesztet produkált.

Az énekes nem először koronavírusos, 2020-ban annyira megviselte a betegség, hogy kórházba is került. Nem számított rá, hogy újra elkapja a vírust, de amikor gyanús tüneteket tapasztalt, csinált egy tesztet.

Már a múlt héten tudtam, hogy a repülőn hazafelé elkaptam valamit, mert ki se látszódtam a takonyból. Vasárnap csináltam egy tesztet, és sajnos szembesülnöm kellett vele, hogy másfél év után megint beköszönt Covid bá… Ilyenkor a legrosszabb, hogy tele vagyok olyan emlékkel, ami miatt abszolút nem tudom félvállról venni

– írta közösségi oldalán Majka, aki szerencsére már jobban érzi magát.

A következő koncertjein azonban nem tud részt venni. Május 14-én a Miskolci Egyetemi Napokon is felléptek volna, de ezt is le kellett mondania.

A főszervezők azonban nem tétlenkedtek, és nem kisebb csapatot kértek fel arra, hogy segítsék ki őket, mint a Tankcsapdát, amelynek a tagjai már be is jelentették a nagy hírt a közösségi oldalukon – írja a Blikk.

Jelenleg nagyban készülünk a nyári turnénkra, ami hivatalosan május 21-én Jászberényben indul, de váratlanul ma a Miskolci Egyetemi Napok szervezői felkérték a zenekart, hogy szombaton zúzzuk már le a nagyszínpadot

– írta a zenekar. Lukács Laciék örömmel ugranak be Majka helyett.