Julianna Margulies szeretne a saját karakterévé válni

Világ

A The Morning Show 2019 óta ülteti a képernyők elé az Apple TV közönségét világszerte. A Laura Peterson-t alakító Julianna Margulies egy Los Angeles-i szakmai eseményen osztotta meg gondolatait a sorozatban alakított karakteréről. Ott jártunk a helyszínen, a Beverly Hills-i Samuel Goldwyn Theatre-ben.

Az erős szereposztás miatt nem csoda, hogy az amerikai televíziós show nézettsége szárnyal és folyamatosan nő a népszerűsége. A következő évad már elkészült és valószínűleg nem fejeződnek be itt a munkálatok.

A főszerepekben Jennifer Aniston és Reese Witherspoon látható, akik  szerepük szerint az egyik nagy amerikai TV csatorna reggeli műsorának ünnepelt műsorvezetői, a csatorna arcai. A két színésznő brillírozik a karakterekben, csakúgy, mint a szintén főszerepet játszó, Julianna Margulies, a Vészhelyzet egykori sztárja Carol Hathaway, a National Geographic Hot Zone-jának kutatatónője.

“Én is Laura szeretnék lenni. – ismeri be Julianna, amikor a sorozatbeli Lauráról kezd beszélni. – “Annyira magabiztos abban, amit csinál és igazi profi a szakmájában. Abban a káoszban, amely a munkahelyén körülveszi ő egy igazi kőszikla. Körülötte mindenki rejteget valamit, intrikák, pletykák kereszttüzében él, de Laura személyisége rendkívül stabil. Megdöbbenve figyeli, ahogyan minden összeomlik körülötte.” – vallja be őszinte csodálattal a színésznő, majd hozzáteszi. “Nagyon élvezetes volt a karaktert alakítani, mert azt éreztem, hogy Laura bőrében csak hátradőlök és nézem kívülről a káoszt, nyugodt lelkiismerettel, mert Laura semmivel nem járult hozzá ehhez az összeomláshoz. És boldog voltam, hogy a való életben nem vagyok ilyesminek a részese.”

“Az emberek sokszor fekete-fehérben szeretik látni az életet, kategóriákat állítanak, hogy mi, vagy ki a jó, és mi a rossz. Ez a sorozat viszont az  élet apró dolgainak a vak zónájára koncentrál. Amelyet nem veszünk észre a Reggeli műsor  műsorvezetőinek a nyilvánosság előtt zajló élete miatt. A látszólag egyszerű kis dialógusok adják a sorozat savát-borsát, ezektől leszünk libabőrösek.  -teszi hozzá a sorozat forgatókönyvírója és producere Kerry Ehrin. “Azokkal az emberekkel, akikkel igazán mély kapcsolatunk alakul ki, sokszor hosszú utat járunk be érzelmileg, a kapcsolat ingadozó és az érzelmi összhang nem lehet mindig folyamatos. Lehet olyan időszak is, amikor utáljuk egymást, hogy aztán egészen közel kerüljünk egymáshoz.” – magyarázza az író-producer, aki ezzel az este legfontosabb gondolatát is megfogalmazza.

– Vida Virág –

Fotó: Julianna Margulies Instagram-oldala.