Ittasan lécet lopott a 24 éves bajai férfi

A gyanú szerint a férfi idén július 11-én hajnalban egy buli végeztével sétált hazafelé barátaival, amikor ismeretlen okból agresszívvá vált. Először egy felújítás alatt álló templomba ment be, ahonnan kihozott egy lécet, amit szétvert az aszfalton. Ezután gondolt egyet, és megrugdosta a templom főbejáratát. Később közlekedési táblákat kezdett ütlegelni. Az utcán lévő virágládák is útban […]

Elismeréseket vehettek át a Bács-Kiskun megyei rendőrök

dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, Magyarország Belügyminisztere kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül Nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából soron kívül előléptette rendőr ezredessé Liptai András r. alezredest, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, Humánigazgatási Szolgálat szolgálatvezetőjét.

Két luxusautót foglaltak le a Bács-Kiskun megyei rendőrök

Kilépésre jelentkezett a Tompa Közúti Határátkelőhelyen 2021. október 21-én 15 óra 10 perckor és 16 órakor két tréler. Az egyenruhások az ellenőrzés során megállapították, hogy az egyik szerelvényen szállított rendszám nélküli Land Rover személyautót, valamint a másikon lévő egy Mercedes-Benz S350 járművet a svájci hatóság körözi, ezért azokat lefoglalták. A szerb sofőröket elszámoltatásra előállították és […]

Kép lopással gyanúsítják a férfit a kecskeméti rendőrök

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai bíróság elé állítást javasolnak egy 29 éves helyi lakos ügyében. D. József a gyanú szerint 2021. szeptember 24-én hajnalban a megyeszékhely külterületén lévő tanyás területen kivágta egy ingatlan kerítését, és bemászott a telekre. Ott kifeszítette egy melléképület ajtaját, és magához vett egy vasból készült satut.

Rátámadt a gyermekfelügyelőre egy bajai gyermekotthonban, mert nem kapott cigarettát

A Kecskeméti Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy fiatalkorú fiú ellen, aki 2021 júniusában egy bajai gyermekotthonban a nyakát szorongatta és többször megütött egy gyermekfelügyelőt azért, mert a sértett nem adott neki cigarettát.

Éjjel, maszkban, baseball ütővel támadtak a bácsalmási családi ház lakóira

A Bajai Járási Ügyészség minősített magánlaksértés, aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés és rongálás miatt hét férfival szemben emelt vádat, akik egy korábbi sérelem miatt éjjel, maszkban, baseball ütővel és fanyelekkel támadtak egy bácsalmási családi ház lakóira.