Bíróság, kalapács

Az ittas férfi, benyugtatózva elsodort és otthagyott egy babakocsiban ülő kisgyermeket Lajosmizsén

A Kecskeméti Járási Ügyészség segítségnyújtás elmulasztása, ittas járművezetés és járművezetés tiltott átengedése miatt vádat emelt két férfival szemben. Az elkövetők segítségnyújtás nélkül elmenekültek, miután egyikük ittasan átvéve a kormányt, közös kocsikázásuk során nekiütközött egy út szélén parkoló autónak, elsodorva annak javítását végző sofőrjét és a mellette lévő babakocsiban ülő kisgyermeket.

Két parkoló autónak is nekiment az ittas sofőr Tiszakécskén

A Kecskeméti Járási Ügyészség ittas járművezetés vétsége miatt gyorsított eljárásban, két napon belül eredményesen bíróság elé állította azt a férfit, aki Tiszakécske egyik utcájában ittassága miatt autójával letért az útról és előbb az út jobb-, majd a bal oldalán is nekiütközött egy-egy parkoló autónak.

Bíróság, kalapács

Vádemelés a nemzetközi embercsempész bűnszervezet algír irányítójával és két társával szemben

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség bűnszervezetben irányítóként elkövetett embercsempészés miatt vádat emelt egy algír férfival szemben, aki a Szerbiából és Hollandiából irányított embercsempész bűnszervezet magyarországi tevékenységét szervezve, algír és török bűntársaival együtt alig fél év alatt legalább 78 migráns szállítását hangolta össze.

Bíróság, kalapács

Két sofőr ellen emelt vádat a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség

A Kecskeméti Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozása miatt vádat emelt egy életveszélyes és több súlyos sérüléssel végződő balesetben részes mindkét sofőrrel szemben. Egyikük az elsőbbségadást mulasztotta el, a másik a megengedett sebesség kétszeresével hajtott, emiatt nem tudta elhárítani a balesetet.

Bíróság, kalapács

Egy kukában és egy babakocsiban tolták el a rézperselyeket, vádat emeltek ellenük

A Kecskeméti Járási Ügyészség lopás bűntette miatt vádat emelt két férfival szemben, akik egy kecskeméti telephelyről úgy loptak el 5.500 darab rézperselyt hogy azokat egy kerekes kukába és egy babakocsiba pakolták. A vádlottak a zsákmányukkal épp egyikük lakóhelye felé igyekeztek, amikor a rendőrök megállították őket.