Egy Baja környéki községben élő férfi vascsővel támadt a barátjára, akinek ettől leszakadt a lépe

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki nem akarta tudomásul venni, hogy a hozzá betérő barátja a marasztalása ellenére fáradtságra hivatkozva hazament. Feldühödve követte az otthonába, ahol ököllel és az ajtókitámasztó vascsővel ütlegelte, életveszélyesen megsebesítve az idős férfit.

Felverte az utca porát, ezért megleckéztette az ételhordó futárt a kiskunhalasi férfi

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség személyi szabadság megsértése, zaklatás és könnyű testi sértés miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki azért, hogy megleckéztesse az ételhordó futárt, követni kezdte, majd egy zsákutcában útját állta és bántalmazta, valamint életveszélyesen megfenyegette a nőt.

72 órán belül bíróság elé állították a tapétavágós rablót

A Kalocsai Járási Ügyészség gyorsított eljárásban felfegyverkezve elkövetett rablás miatt bíróság elé állított egy helybeli férfit, aki 2022. május 16-án kora délután egy kalocsai áruház parkolójában rátámadt az autója csomagtartójába pakoló idős asszonyra és egy tapétavágó késsel elvágta a táskája szíját. A sértett megpróbálta visszatartani a rablót, ezért dulakodni kezdtek, végül azonban a támadó a kés […]