Florida, Bradenton, 34203, 6702 Stone River rd

Családi ház a Tara Golfklubban

Ár
300 000 $
Méret
210 m2
Terület
750 m2
Hálószobák
2
Fürdõszobák
2
Szintek száma
1
Kapcsolat
Írisz Ingatlan Iroda
Pihenj a saját fűtött medencédben kilátással a tóra és a golfpályára.

Nagyon nyugodt lakóközösség és nem kötelező a tagsági kártya a golfklubban. A szobákon kívül egy nagy helység (DEN), ami akár irodának, akár vendégszobának is alkalmas.

A konyhában tömör fa szekrények, rozsdamentes acélból készült készülékek és étkezősarok található. Kényelmes tusoló és kádas tusoló is található a fürdőszobákban. A cseréptető 2010-ben került cserére, és a klímaberendezés is kiváló állapotban van, mely 2015-ben került beépítésre. 2019-ben a tűzoltó berendezés (spinkler) és a vízmelegítő került cserére. 2008/2009-ben a medencét újították fel és új burkolatot kapott a terasz is.

A garázsban nagyon sok rakodófelület került kialakításra. Amennyiben a tulajdonos megváltja az éves golfpálya tagsági kártyát, játszhat a pályán és igénybe veheti az elegáns Country Clubot, amennyiben mégsem tart rá igényt, akkor csak is használhatóak a teniszpályákat, a sok fűtött közösségi medencét, a gőzfőrdő, az edzőtermet és a jakuzzit. Azonban amennyiben valaki szeret golfozni érdemes kiváltani az éves tagsági kártyát, mellyel jelentős kedvezménnyel vehető igénybe a pálya, valamint mivel átmenetileg átruházható a tagság joga, ezért az ingatlan rövid távú kiadása esetén ideális lehet olyan szállóvendégek számára, akik rajonganak ezért a sportért és ezen okból bérelnék ki az ingatlant.

Tara lakópark központi elhelyezkedésű, a University Center közelében, éttermekkel, üzletekkel és a Benderson Evezőparkkal. Kevesebb, mint 30 perc alatt elérhető Sarasota belvárosa, valamint Anna Maria-sziget és a Siesta Key strandjai. A legtöbb bútor külön megállapodás szerint szintén eladó.