Kulcsár Edina és G.w.M

Magára tetováltatta Kulcsár Edina arcképét G.w.M

Bulvár

Egy közös tetoválása már van a szerelmeseknek: egymás neveit viselik a csuklóikon, de ez G.w.M-nek nem volt elég és a hátára tetováltatta Edina arcképét is.

A rapper úgy érzi, a volt szépségkirálynőben megtalálta élete párját, amit most nem akármilyen gesztussal is a világ tudtára hozott. G.w.M egy fotót osztott meg közösségi oldalán, melyen az látható, ahogy meztelen felsőtesttel Edina kerekedő hasát puszilja. A hátán egyből kiszúrni a különleges tetoválást.

A rapper a Blikknek mesélte el, hogy nagyon szereti a tetoválásokat, és mindegyik, amelyiket viseli, komoly jelentőséggel bír.

Ami nekem fontos és mérvadó, az rajtam van. Nem volt kérdés, hogy a szerelmemet is szeretném megörökíteni valahogy. Edina nevét már a bőrömön viselem, de szerettem volna az arcképét is magamon tudni, ezzel is bizonyítva azt, hogy ő örökre az életem része, akivel az idők végezetéig együtt akarok lenni. Ezek után mindig velem lesz

– mondta G.w.M.

Edinát nagyon meglepte a tetoválás. Bár már régóta mondogatta neki a párja, hogy meg fogja csináltatni, de nem vette őt komolyan. Amikor viszont tényleg valóra váltotta a tervét és megmutatta a tetoválást neki, szóhoz sem jutott.

Nagyon meghatódtam, könnybe is lábadt a szemem. Tudtam, hogy mindennél jobban szeret, de ezzel a gesztussal még biztosabb vagyok az érzéseiben

– mondta Edina, aki úgy érzi, Nem is kívánhatna G.w.M-nél jobb társat. A rapper mindent megad neki, amire vágyik, sőt, még annál is sokkal többet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés