Utcabelit fosztott ki

Rendőrség

A kunszentmiklósi rendőrök őrizetbe vették azt a nőt, aki a gyanú szerint egy idős helybéli férfi házába ment be, ahonnan fényképezőgépet lopott.

A kunszentmiklósi nyomozók 2019. július 15-én 15 óra 50 perckor kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 32 éves helyi nőt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az asszony négy nappal korábban, éjszaka bement az egyik távolabbi szomszédja házába, ahol értékek után kutatva egy digitális fényképezőgépet tulajdonított el. Az ingatlanba való bejutás során azt használta ki, hogy az ott lakó idős férfi alszik, így észrevétlenül kutakodhatott. Mikor a 67 éves sértett felébredt, a tettes azonnal el tudott menekülni, a mozgásában korlátozott áldozatának esélye sem volt feltartóztatni.

Az egyenruhások rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható kunszentmiklósi nőt, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett. A nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Az eljárás során kiderült, hogy a gyanúsított az eltulajdonított fényképezőgépet továbbadta, amit a rendőrök lefoglaltak, így a sértett kára is megtérült.

1.

2.