Kétszer érték tetten

Rendőrség

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vették azt a 45 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint egy nap kétszer mászott be ugyanannak a cégnek a telephelyére azért, hogy vasanyagot lopjon.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2019. július 12-én reggel bemászott egy kecskeméti cég telephelyére, ahonnan saválló vasanyagot akart eltulajdonítani. Ezt az egyik dolgozó észrevette, feltartóztatta az elkövetőt és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások R. Ferencet előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség kísérlete miatt. A férfi ekkor még szabadon távozhatott a Kecskeméti Rendőrkapitányságról.

A gyanúsított azonban nem tétlenkedett, még délután visszatért a korábbi tetthelyre. A reggel összekészített vasanyagot a kerítésen átdobta, azonban ismét tetten érték, amikor távozni akart. A cég biztonsági őre hívta a járőröket, akik újból előállították a tolvajt. A nyomozók a 45 éves kecskeméti férfit kihallgatását követően lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.