A meccsen randalírozott

Rendőrség
A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható két férfi azonosításához.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rendbontás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. szeptember 10-én Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban megrendezett bajnoki labdarúgó mérkőzés második félidejében, 19 óra 7 perc körül egy ismeretlen férfi a társának segítségével a vendégszektorban meggyújtott egy pirotechnikai eszközt, amit bedobott a sportpályára. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A stadionban lévő biztonsági kamera az elkövetőkről felvételt készített.

Az egyik férfi haja kopaszra nyírt, az elkövetéskor napszemüveget, csíkos térdnadrágot és fehér színű pólót viselt, amelynek ujja fekete. Társa felsőruházatot nem viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható két férfit felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, a 112-es központi segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.