Kegyetlenül összeverte gyerekeit egy debreceni anya

Rendőrség

Nem találta a kulcsait, ezért embertelen módon elverte gyermekeit egy debreceni édesanya – állítja a felzaklatott édesapa, aki közösségi oldalán osztotta meg az egyik helybenhagyott kisfiúról készült fotókat.A Blikk azt írja, a kisebbiket olyan súlyosan megütötte, hogy arca véraláfutásokkal és sebekkel lett tele. Mindezt a család szerint azért tette az „anya”, mert nem találta a kulcscsomóját, és azt hitte, a gyerekek tréfálkoznak vele, esetleg eldugták a kulcsokat.

– Sajnos nem ez az első eset, hogy a volt feleségem képtelen uralkodni magán. A védtelen gyerekek azonban mit sem tehetnek erről. Ezért is ijedtem meg annyira, amikor szóltak, hogy mi történt. Azonnal a kórházba, majd a rendőrségre rohantunk – magyarázta zaklatottan a férfi.

Az édesanya egyébként augusztus végéig egészen biztosan nem láthatja a bántalmazott kicsiket. Zoltán viszont ennél többet akar, és reméli, hogy a gyerekeket végül nála helyezik el.

– Egyszerűen veszélyt jelent rájuk az anyjuk. Velem is számtalanszor összetűzésbe került, de itt nem rólam van szó, hanem a gyerekekről, akik mit sem értenek ebből az agresszív, brutális viselkedésből, és semmit nem tettek, amiért ezt érdemelnék – tette hozzá az édesapa.

A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai a helyszínen elfogták és előállították B.-né L. Zsuzsát. A nyomozók a nőt védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. Az eset kapcsán a rendőrség kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetése miatt is eljárást indított