Ittasan vezettek

Rendőrség
A hajdúnánási és a hajdúböszörményi rendőrök két férfival szemben is bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint 2015. augusztus 9-én 3 óra 20 perckor a járőrök Hajdúnánás, Jókai utcában észrevettek egy bizonytalan úttartással közlekedő segédmotor-kerékpárost, akinek a hátsó lámpája sem világított. A rendőrök a járművet megállították és ellenőrizték a 46 éves sofőr okmányait, valamint vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások még a helyszínen elvették a férfi vezetői engedélyét, majd további mintavétel céljából előállították a Hajdúnánási Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták P. Antalt, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A terhelttel szemben a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Hajdúnánási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a napokban befejezte és az ügy iratait – bíróság elé állítási javaslattal – továbbította az illetékes járási ügyészségnek.