Parfümöt vittek el

Rendőrség
A debreceni rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást D. Attila és B. László ellen, akik a gyanú szerint egy debreceni üzletből parfümöt tulajdonítottak el.

A nyomozás adatai szerint 2015. május 8-án D. Attila és B. László bementek egy debreceni üzletbe, ahol D. Attila egy parfümről az áruvédelmi eszközt eltávolította és azt a nadrágja övéhez rejtette, amíg társa takarta őt. Ezt követően fizetés nélkül akartak távozni az üzletből. A cselekményt a bolt alkalmazottja észlelte, a két férfit a helyszínen visszatartotta és értesítette a rendőrséget. A járőrök a 21 és a 30 éves férfit elfogták, majd bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A terheltek a bűncselekmény elkövetését elismerték.

A Debreceni Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.