Szalóki Ági családi koncertje Debrecenben

Party Zone

Október 10-én Debrecenben, a Kölcsey Központban vehetünk részt Szalóki Ági családi koncertjén. Ráhangolásként 9 órától ingyenes gyermekfoglalkozások. Akik várnak minket: a Fecsegő és Tipegő Családi Napközi, a Gyermekváros Egyesület, a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Varázspitypang Kézműves Műhely
A tárgyak körforgásának világába a Maminvent újrahasznosító alkotójának, Kopócs Évának a segítségével nyerhetünk bepillantást.

A Körforgás zenei anyagát énekelt versek alkotják, többek között József Attila, Tamkó Sirató Károly, Szabó T. Anna, Erdős Virág, Jónás Tamás és Garaczi László költeményei. A zeneszerzők, Szalóki Ági és Fenyvesi Márton, aki első ízben dolgozott együtt Ági összeszokott csapatával, színes, izgalmas zenei világot hoztak létre: a dalok a magyar, cigány, az afrikai mali és pigmeus, az indiai zenei hagyományok mellett a dzsessz és a könnyűzene világából is merítenek.

A Körforgás szövegei is sokfélék: a gyerekek és felnőttek számára ismerős élethelyzetekről szólnak, de lehetőséget adnak a szerelemről, a születésről, a családról és az elmúlásról való beszélgetésekre is. A verseket a körforgás jegyében Szabó T. Anna mesefüzére öleli körül.

Szalóki Ágnes – ének
Dés András – ütőhangszerek
Kovács Zoltán – nagybőgő
Rácz Krisztián – gitár
Csókás Zsolt — gitár
Szalai Péter – tabla

Belépő a koncertre: 1 500 Ft

Az esemény facebookos oldala