DKV menetrend a Google Térképen is

Helyi hírek

2017. szeptember 1-jétől a Google Térkép útvonaltervezőjében is, mindenki számára elérhető a DKV menetrend. Így a Társaság az utazást megkönnyítő menetrendi tájékoztató felületeit, a látássérültek számára is elérhető, valós idejű adatokat tartalmazó transIT DKV mobil applikáció és a DKV honlapján elérhető menetrendi kereső illetve útvonaltervező mellett, egy újabb szolgáltatással bővítette.

A DKV Debreceni Közlekedési Zrt. az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett az online utas tájékoztató szolgáltatások bevezetésére és fejlesztésére. Régóta felmerülő igénynek tettünk eleget azzal, hogy a DKV menetrend „felkerült” a Google Térkép által nyújtott menetrendi szolgáltatásai közé.

A Google Térképen található menetrend statikus adatokat tartalmaz, de a városi nagyobb rendezvényekhez igazított – Campus, Augusztus 20., Szilveszter stb. – menetrend szerinti különjáratok is megjelennek majd az útvonaltervező felületen.

A DKV menetrenddel bővített Google Térkép alkalmazás Androidon és iOS-en is elérhető, illetve a maps.google.hu weboldalon.

Azok az utasok, akik pedig valósidejű adatokkal szeretnék megtervezni utazásukat továbbra is egyszerűen és kényelmesen használhatják a TransIT DKV mobil applikációt.

DKV