Debrecenben is osztanak ételt

Helyi hírek

A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének szegényélelmezési missziója, az Ételt az Életért Program december hónapban 12 helyszínen, több tízezer adag ebéddel és élelmiszer segélycsomagokkal várja a leginkább rászoruló családokat. A karácsonyi csomagok sokaknak a megélhetést jelentik az ünnepekre.

Felmérések szerint a világban elhatalmasodó gazdasági krízis hatására hazánkban is mintegy 250 000 gyermek él kirekesztettségben. Idei karácsonyi ételosztásunkkal szeretnénk ezekre a családokra és gyermekekre felhívni a figyelmet. A gyermekeknek a karácsony a mennyiségi és minőségi tápláláson túl az egyik legfontosabb lelki élmény – a szép emlékek ilyenkor íródnak. Ehhez az élelmiszeradományok mellett színezővel, zsírkrétával és más meglepetésekkel is hozzá kívánunk járulni. Segélyakciónkat ezúttal is hírességek segítik majd.

Kiemelt ételosztási programokat a fővárosban több helyszínen, valamint Eger, Debrecen, Somogyvámos, Pécs, Marcali, Nikla, Horvátkút, Szombathely, Miskolc, Szeged, és Kecskemét településeken tartunk. A programsorozat csúcspontja a Blaha Lujza téri ételosztás lesz, ahová Budapest vonzáskörzetéből is érkeznek a szükségben élők.