Debreceni páros

1849 darab batyuban sült pároskolbász várja hamarosan az éhes debrecenieket a Nagytemplom előtt

Hármas ünnepre készülnek Debrecenben: április közepén első alkalommal együtt ünneplik meg a város és a költészet napját, valamint a Függetlenségi nyilatkozat évfordulóját – jelezték a szervezők pénteken sajtótájékoztatón.

Lendvai Levente

Így lesz igazán finom a húsvéti sonka

Húsvét közeledtével sok családban felmerül a kérdés: mi teszi igazán különlegessé a húsvéti sonkát? Az ünnephez kapcsolódó étkezési szokásokban gyökerező hagyományok mellett az igazi húsvéti sonka alapvetően két dologból áll: minőségi alapanyagokból és gondos elkészítésből. Ehhez ad most néhány tippet a Budapest legmagasabb pontján újonnan megnyitott étterem, a VIRTU ifjú séftehetsége, Lendvai Levente.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el […]

Bocuse d'Or magyar csapat

Bocuse d’Or 2024: különdíjjal jutott tovább a bocskaikerti séf vezette magyar csapat

Március 19-20-án a norvégiai Trondheim adott otthont a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny európai válogatójának, ahol a magyar csapat biztosította helyét a lyoni döntőre, amelyre 2025 januárjában kerül majd sor, és a legjobb tálnak járó különdíjat is elnyerte – jelentette be csütörtöki közleményében a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).

Bocuse d'Or magyar csapat

Bocuse d’Or: továbbjutott a nyíregyházi séf vezette magyar csapat

Március 19-20-án a norvégiai Trondheim adott otthont a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny európai válogatójának, ahol a magyar csapat biztosította helyét a lyoni döntőre, amelyre 2025 januárjában kerül majd sor, és a legjobb tálnak járó különdíjat is elnyerte – jelentette be csütörtöki közleményében a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).

Bocuse d'Or - Bemutatkozott az idei magyar csapat

A legjobb tál különdíjával jutott tovább a magyar csapat a Bocuse d’Or európai válogatóján

Március 19-20-án a norvégiai Trondheim adott otthont a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny európai válogatójának, ahol a magyar csapat biztosította helyét a lyoni döntőre, amelyre 2025 januárjában kerül majd sor, és a legjobb tálnak járó különdíjat is elnyerte – jelentette be csütörtöki közleményében a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).

Szeged, Csokoládé Fesztivál, Árkád, csoki, édesség

NAK-édességgyártók: a csokinyúl és a csokitojás a húsvéti édességpiac slágerterméke

Változatlanul a csokinyúl és a csokitojás a húsvéti édességpiac slágertermékei, a forgalom pedig várhatóan a korábbi évek szintjén alakul – közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Édességgyártók Szövetsége hétfőn az MTI-vel.